2017. január 18., szerda

Intenzív, ápoló kezelés

Olaplex 3 kezelés ,

Az Olaplex szilikon-, szulfát-, ftalát-, dietanolamin (DEA)- és aldehidmentes, állatokon nem tesztelt termék. Az Olaplex helyreállítja a haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel.E folyamat visszafordítására használunk Olaplexet.  Az Olaplex révén a haj minden eddiginél jobban bírja majd az igénybevételt.( forrás : olaplex.hu) 




 Lehet, hogy megszállott kapcsolatban vagy a hajsimítóddal, és néhányszor kipróbálod a sütővasat is, vagy egyre szőkébb és szőkébb a hajszíned, a hajkárosodás így sajnos bekövetkezik. A K-Pak kondícionáló semlegesíti a kutikulán való roncsolást, feltölti a hajat nedvességtartalommal, ami által hajad selymessé válik és elfelejtheted a gubancolódást.

Tökéletes választás: Mindenkinek, ami tényleg azt jelenti, hogy mindenkinek. A mi egyedülálló pihekönnyű formulánk még a legvékonyabb hajat sem nehezíti el, és a leggazdagabb ápolást adja.
A belső titok: Az exluzív Bio-Advance Peptide Complex szó szerint beépül a hajba, az aminosavak speciálisan megcélozzák a sérült területeket, a Ceratin Silicone Complex felel a nedvességtartalomért,segít helyreállítani a kutikula épségét,intenzív fényt és lágyságot . ( forrás : https://webshop.joico.hu/webshop/hajujraepites/hajujraepito-kondicionalo-300ml/)

A kezelés, amit ajánlok Neked, a kettő fent említett termékkel történik, közben gőz búrában melegítem. Így a haj tökéletes ápolást, fényt és extra puhaságot kap.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése