2017. március 22., szerda

A hónap terméke : JOICO BLONDE LIFE termékcsalád




https://www.youtube.com/watch?v=Dl6Fr7BuT9E

Amit a Ragyogó szőke sampon-ról tudnod kell:

Nincs is jobb program, mint egy kis kényeztetés a szőkeségednek. Különösen, ha ez élmény gyengéden megtisztítja és kiemeli a hajad ragyogását. Innovatív, szulfát mentes, ragyogást elősegítő luxus hajmosás élményben lesz részed, mely kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és felesleges olajat, helyreállítja a haj optimális pH-értékét, elűzi a rezes és egyéb elszíneződést okozó lerakódásokat, és ínycsiklandózóan habzik. Öblítés után a fésű könnyedén és puhán siklik a nedves hajban, rugalmas, fényes végeredményt biztosítva. Kell ennél jobb énidő program?
Tökéletes választás: Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

– Bizonyítottan megőrzi a festett haj tónusát és ragyogását legalább 8 héten keresztül (a Blonde Life Brightening samponkondícionáló és maszk együttes használatával, amely több mint 80%-kal jobban megőrzi a festett szőke hajszínt 18 mosásig).
– A szőke hajszín egészségesebbnek, élettel telibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik.
– Erősíti a hajat, és több mint 54%-kal csökkenti a töredezettséget már az első használat során (A Blonde Life Lightening Powder + Blonde Life Brightening Masque együttes használata esetén, más, nem ápoló hatású, szőkítő piaci termékkel ellentétben).
– Akár 9+ szintet világosít extra gyors hatóidővel (Blonde Life Lightening Powder).
– A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét a jázmin, a friss nektarin, a zöld dinnye és a Meyer citrom adja, alapjegyeiben pedig cukrozott pézsma, vanília és kasmír található.


BLONDE LIFE – Tökéletes hajápolás szőkéknek

Az Új BLONDE LIFE hajápoló termékcsalád egy intenzíven tápláló triót jelent, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások eszközei .
A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, mely segítséget nyújt durva tapintású, porózus, nehezen kifésülhető hajának kezelésében… erre nyújt megoldást a BLONDE LIFE család, melynek termékei a finom és sérülékenyebb szőke hajat, annak igényei szerint optimálisan táplálják, egyben újraélesztik a haj színét.
Olyan fantasztikus hatékonyságú összetevők kombinációját tartalmazzák, mint a rugalmasságot növelő Arginin, vagy a gazdagon ápoló Monoi és Tamanu olajak, természetes méregtelenítő formulák és az elmaradhatatlan JOICO szabadalom, a Bio-Advanced Peptide Complex®. Ezek együtt garantálják a legmagasabb ápoló faktort és a legfényesebb, legcsillogóbb hajkoronát.
Ha igazán szeretnéd kihozni a maximális szépséget és csillogást a szőke hajból, akkor megérkezett a tökéletes fegyvertár! Próbáld ki nálam ! :)

Akik már próbálták :



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése