2013. december 27., péntek

Az a legjobb a szakmámban, hogy imádom is. Főleg azokra az alkalmakra szeretek frizurákat készíteni,amik a legfontosabbak a vendégeimnek. Ilyenek az esküvők is. Jó érzés, ha engem választanak a menyasszonyok, mert mindenből tökéleteset szeretnének. Igyekszem is megvalósítani a kérésüket! 
Próba frizurák, kezelések, ápolások sorozata :) Mindent dokumentálunk is, hogy könnyebb legyen dönteni a "finisben" . Hamarosan " melegollós" wellness hajvágás is elérhető lesz nálam :) . Aminek nagyon örülök, mert nagyban megkönnyíti, részben az én munkám , és a vendégeim hajápolását is. Szuper hír azoknak, akik növeszteni szeretnék a hajukat, de eddig eredménytelen volt :)
Felkeltettem az érdeklődésedet ? Keress bizalommal , 70/541 3774
BM

TC technológia

Töredezett hajvég a hajvágás előtt
Töredezett hajvég a hajvágás előtt
Hagyományos ollóval vágott hajvég
Hagyományos ollóval vágott hajvég
A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét.
Melegollóval lezárt hajvég
Melegollóval lezárt hajvég
A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen ép és egészséges lesz. Formáját hosszú időn keresztül megőrzi, a vágás még hetekkel később is aznaposnak tűnik.

Jaguar TC melegollóval (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.
A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó.
A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése